onsdag 21 december 2016

Lucia och lite till

Hej på er.
Herregud vad tiden går. Om bara några dagar är det julafton......

I tisdags var det Lucia. Enda dagen på året som jag älskar att gå upp tidigt haha. Det är så himla mysigt. Lucia på TV, tända ljus, kaffe och lussebullar.
Senare på dagen skulle vi ha lite kalas för Amanda och Gert. Det blev ju inställt när vi skulle ha haft det eftersom vi blev magsjuka. Amanda gjorde egen tårta (under min övervakning) och så mumsade vi på lussebullar, kanelbullar och pepparkakor.


Amandas tårta

                                                 Dagen till ära tog hon tillfället i akt att sjunga lite 

På onsdagen var det i vanlig ordning repadags. Med båda lampseten på plats =0)

Nya lamporna, släckta

Tända

Lyser så snyggt 

På lördagen var det dags för spelning. Denna gång på en 60-årsfest.
Gun-Lis som fyllde år hade ordnat en kanonfest och det var verkligen trevligt. Trevligt folk, go mat och en jättehärlig stämning. Och många goa skratt. Stort Grattis ännu en gång Gun-Lis, och tack för en underbar kväll. Några foto måste jag ju dela med mig av =0P

Fint dukat
Glad musiker

Eftersom vi byter namn snart så fick huvudpersonen välja vilket namn vi skulle spela under, och valet blev Ajax. Det är ju mest det namnet som folk känner igen. Rent och bra  ;0) haha
Och nya ljuset funkade superbra!!

Nu senaste och kommande dagarna är det dom sista förberedelserna för julen som gäller. Smådjuren ska ju också få fint i sitt hem, lite tradig städning och handling o sånt där. Inget kul o skriva om.
Men visst är dom söta våra små gossar, se här:
Zzzzzzzz

Spån i huvudet, som vanligt


Ha en härlig vecka!!! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar